Portret

Regelmatig maak ik een portret van iemand...

Dat kan iedereen zijn. Iemand die me nauw aan het hart ligt, een toevallige passant of een intrigerende persoonlijkheid.

Steven en Amy

Een portret van Steven en Amy. Steven was de cafebaas van The Dixie in Gent en leerde Amy daar 17 jaar geleden kennen. Jaarlijks hadden ze een afspraak op het schietkraam op de kermis (17 witte schietbalkjes in het hart). De vonk sloeg vier jaar geleden over en sindsdien zijn ze onafscheidelijk... hun favoriete hobby; spelletjes, spelletjes en nog eens spelletjes op de console of de computer. In de kast hun favoriete boeken en muziek... aan de muur 15 erkende Gentse uitdrukkingen die uiteraard niet mogen ontbreken voor een flamboyante Gentenaar als Steven. En dat vrolijk chaotisch schuifje aan de bureau... wel daarin zat een verlovingsring verstopt. Steven had er niet op gerekend dat Amy de bureau onder handen ging nemen tijdens een schoonmaakmomentje... Ze vond de ring en Steven ging dan maar direct op de knieën. Ondertussen zijn ze gelukkig getrouwd!

Lees meer »

Juna!

Gelukkige verjaardag Juna!!!!! Wat gaan de jaren snel... 7 jaar al wordt deze vrolijke spring-in-'t-veld! 1 brok energie die klaar is om de wereld te veroveren. Weet dat ik steeds aan je zijde zal staan als fiere peter.

Lees meer »

Proficiat aan alle lieve mama's

Karel, Emi en Cesare lieten een origineel portret maken per la mamma più dolce! Voor de Allerliefste mama!!! Een hele dikke proficiat Antonella!!! En een hele dikke proficiat aan alle lieve mama's!!!  

Lees meer »

Katelijne

De collega's verrasten hun allerliefste Katelijne met een portret voor haar pensioen. In het portret krijgt ze een knieval van haar teergeliefde Duveltje. Kathelijne verzamelt klokken in alle soorten en maten, houdt van kunst en laat zich graag overrompelen door de surrealistische olifanten van Dali. Katelijne is gek op Gekko’s en verknocht aan de Calla lelie…

Lees meer »

Girardo en Astrid

Een portret van Gerardo en Astrid in hun huwelijksbootje. Ze leerden elkaar kennen via Erasmus in Padua, Italië en wonen nu samen in Gent. In de tekening verbroederen Padua (linkeroever) en Gent (rechteroever) en krijgen ze een magisch duwtje in de rug van Pater Pio. 

Lees meer »

Dancing star Laïsa

Een portret van Laïsa met haar groep Dance Stars. Laïsa bedenkt zelf graag choreo's en danst al enkele jaren bij de dansschool DIOP. Hun slogan "Dance is Our Passion" is haar op het lijf geschreven. Ze startte met een mix van hiphop en modern en ontwikkelde een hele eigen dynamische stijl. 

Lees meer »