Portret

Elke week maak ik een portret van iemand...

Dat kan iedereen zijn. Iemand die me nauw aan het hart ligt, een toevallige passant of een intrigerende persoonlijkheid.

Girardo en Astrid

Een portret van Gerardo en Astrid in hun huwelijksbootje. Ze leerden elkaar kennen via Erasmus in Padua, Italië en wonen nu samen in Gent. In de tekening verbroederen Padua (linkeroever) en Gent (rechteroever) en krijgen ze een magisch duwtje in de rug van Pater Pio. 

Lees meer »

Dancing star Laïsa

Een portret van Laïsa met haar groep Dance Stars. Laïsa bedenkt zelf graag choreo's en danst al enkele jaren bij de dansschool DIOP. Hun slogan "Dance is Our Passion" is haar op het lijf geschreven. Ze startte met een mix van hiphop en modern en ontwikkelde een hele eigen dynamische stijl. 

Lees meer »

Il cortile

Een portret van Zaro, Yunia en Thiagooo voor de menu van Il Cortile. Een heerlijk siciliaans restaurant op een boogscheut van het gravensteen en het patershol in Gent. Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van pizza, pasta en andere siciliaanse specialiteiten. 

Lees meer »

Dario op de piste

Een portret van de getalenteerde Dario op de wielerpiste in Gent. Daar waar hij zich als een vis in het water voelt. Blik op oneindig en gaan met die explosieve beentjes. Deze jongeman heeft alles in zich om ooit een groot kampioen te worden!

Lees meer »

Trip around the world viewmaster

Portret van mijn goede vriend Thiago, trip around the world viewmaster!!! Weg met die tablet en andere digitale spelletjes, ook met een doos vol foto's en een old school viewmaster kan je een hele namiddag lang een fascinerende wereldreis maken! zalig om de jeugd door het analoge tijdperk te loodsen😀

Lees meer »

Yuniaaa

Een portret van yunia in het beste Italiaans restaurant van Gent "Il Cortille"! Lekker eten, met de glimlach geserveerd!!!!

Lees meer »

Chuchuuu

Een portret van mijn Cubaanse spitsbroeder “Chuchu”en mezelf tijdens de dakwerken van wat ooit een Cubelgicaans Hotel moet worden.

Lees meer »

Danielito bij de kapper

Het leven in Cuba is er zeker niet makkelijker op geworden in deze tijden. De jarenlange schaarste aan middelen is alleen maar toegenomen door de wereldwijde pandemie. Maar dat zal Danielito niet beletten om er goed voor te komen. Hij maakt zich klaar voor een nieuw hip kapsel in het in elkaar geknutseld kapsalon om de hoek in een buitenwijk van Havana. 

Lees meer »