Stephan & Karen

Stephan verraste zijn liefste Karen met een portret voor hun 15e huwelijksverjaardag!

 

Samen staan ze 15 jaar later in dit portret te blinken op een idyllisch brugje in Brugge (oorspronkelijke locatie foto) dat voor deze heuglijke gebeurtenis werd ingepast in het decor van The sound of music (favoriete film van Karen).

Ze poseren naast de tot batmobiel gepimpte Opel van Stephan (grote batman-fan) waarin de vonk 15 jaar geleden definitief oversloeg ergens op een pleintje in het Waasland. De hele avond lang draaiden ze Somebody van Depeche Mode… tot ook de batmobiel er de brui aan gaf. Onzen batman moest enkele vrienden optrommelen om zijn Karen op tijd terug te brengen, terwijl hijzelf noodgedwongen te voet naar huis ging. 

 

Maar vandaag is de batmobiel extra gepimpt en het reddingsteam van windkracht 10 (favoriete serie Karen) voorziet hen van extra power, just in case…

In de lucht fladdert er opnieuw een vleugje depeche mode voorbij in de gedaante van het gelijknamige modetijdschrift, met op de voorpagina hun kinderen Lena en Warre.

Reactie plaatsen

Reacties

Karen & Stephan
2 jaar geleden

Op zoek naar een geweldig cadeau? Stop met zoeken, want beter en origineler kan en gaat het niet meer worden. We gaven Bartoszzz een foto, vertelden wat over onszelf en onze passies en hij ging aan de slag. Ongelooflijk hoe hij er telkens weer in slaagt om er iets unieks van te maken. Om iemand zo goed aan te voelen, en het dan perfect te portretteren. Onnodig nog langer te twijfelen of te wachten. Spijt ga je niet hebben als Bartoszzz voor jou zijn creativiteit de vrije loop mag laten gaan ;).